Vrlo praktični i jednostavni za montažu u nekoliko trenutaka! Uz Roll Up banner se dobije i platnena futrola sa ručkama za prenošenje i zaštitu od oštećenja i prašine.

GT GRUPA - RollUP

Tisak: 4/0 (Jednostrani kolor tisak) u visokoj rezoluciji na luksuznom blockout filmu 240 mic. koji ne dozvoljava prodiranje svjetlosti sa stražnje strane stalka čime je vizual vidljiv po svim uvjetima svjetlosti i rasvjete. Grafika otisnuta na blockout filmu se ne uvija i karakterizira je visoka napetost materijala čime vaš vizual izgleda savršeno. Rollup posteri izrađeni na ovom materijalu izuzetno su trajni i otporni na otvaranje/zatvaranje što nije slučaj kod vizuala otisnutih na običnoj ceradi.

Grafička priprema vizuala nije uračunata u cijenu printa.

Obostrani A stalak je vrlo popularno rješenje za prezentaciju. Atraktivan izgled stalka s klik-klak okvirom od eloksiranog aluminija i vrlo jednostavna izmjena vizuala, uvelike će vam olakšati i unaprijediti poslovanje.
Antirefleksijska zaštitna folija dodatno će produljiti vijek trajanja grafike, a ukoliko želite staviti točku na “I”, odaberite opciju printa grafike na PVC banneru. Tu sigurno nećete progriješiti.

GT GRUPA - A stalak

Grafička priprema vizuala nije uračunata u cijenu printa.

Plakat je pojednostavljeno formatirani papir sa jednostrano otisnutim sadržajem. Koriste ih pojedinci ili tvrtke kako bi promovirali svoje proizvode ili usluge. Zahvalni su za prenošenje kratkih i jasnih poruka zbog svog velikog formata i mogućnosti inventivnog i originalnog grafičkog oblikovanja. Plakati se najčešće lijepe na oglasne ploče ili se vješaju na za to predviđene stalke.

Ovo je najčešće korišteni način reklamiranja događanja, koncerata, programa diskoteka, klubova, caffe barova, agencija i sl.

GT GRUPA - plakat

AKCIJA plakata B2 (50x70cm) bez obzira na količinu 5kn/kom + PDV

Tisak na blueback papiru 150gr saten glossy u boji.