TISAK

GT GRUPA

Digitalni tisak malog formata
Namjenjen isključivo za male naklade i kratki rok izrade, npr: vizitke, katalozi, brošure, letci, naljepnice, kalendari, blokovi, mape, NCR blokovi, radni nalozi i sl.

Digitalni tisak velikog “XXL” formata
Od papira za tisak postera/plakata, preko cerada za izradu bannera, mesh platna (za oblačenje građevinskih skela), flag materijala (za tisak zastava), PVC naljepnica za razne primjene (oslikavanje izloga, vozila, zidova, podne grafike i sl.) te poliesterskih filmova (City light, Roll Up itd.)

UV direktni tisak malog ili velikog formata
Namjenjen za manje ili veće naklade: omogućava direktni ispis na bilo koji medij: forex, plexyglass, drvo, karton, papir, promotivni artikli, svi pločasti materijali… Ovime omogućavamo da komad željenog materijala ne moramo “oblačiti” sa naljepnicama.

Offsetni tisak
Namjenjen za veće naklade: vizitke, katalozi, brošure, letci, naljepnice, kalendari, blokovi, mape, NCR blokovi, radni nalozi i sl.

Izrezivanje folija
Namjenja je natpise kako na ravnim tako i na zakrivljenim površinama. Koristi se za registracije za brodove te jednobojne natpise na izlozima. Osim toga moguće je isprintane naljepnice izrezati u bilo kojem obliku.

Termotisak
Namjenjen isključivo za male naklade: kape, majice, jakne, radna odijela….te sav ostali tekstil

Sitotisak
Namjenjen za veće naklade: majice, radna odijela, kape, kišobrani, i razni promotivni artikli

Tampon tisak
Tehnologija tiska za manje dimenzije artikala: upaljači, kemijske, privjesci i sitni proizvodi

GT GRUPA

GRAFIČKI DIZAJN

Grafički dizajn je vrsta primijenjene umjetnosti koja najčešće uključuje kombiniranje tipografije, ilustracije i fotografije, kako bi se vizualnom komunikacijom prenijela neka ideja ili poruka, u svrhu informiranja, uvjeravanja ili educiranja. Premda uglavnom vezan uz dvodimenzionalno, ne isključuje i bavljenje trodimenzionalnim objektima (ambalažom, industrijskim dizajnom, dizajnom izložbenih prostora itd…). Iako oblikovanje formi zahtijeva kreativnost i poznavanje stilova, dvije su bitne značajke koje čine grafički dizajn različitim od umjetnosti i primijenjenih umjetnosti: Poruku je potrebno oblikovati tako da je prepoznatljiva i razumljiva namijenjenoj publici Dizajner mora voditi računa o tehničkoj izvedbi. GT GRUPA svojim dugotrajnim iskustvom, omogućiti će Vam kvalitetnu uslugu ideje, dizajna, razrade i same izrade određenog proizvoda.

GT GRUPA

WEB DIZAJN

Web dizajn je izgled same stranice, dakle ono što posjetitelji Vaše web stranice prvo vide na svojim ekranima ili mobilnim uređajima. Svaka web stranica treba imati jedinstven i prepoznatljiv dizajn koji pomaže posjetitelju zapamtiti vizualno Vaš logotip, tvrtku kao i djelatnost koju obavljate. Ukoliko Vam iz bilo kojeg razloga jedinstven i unikatan dizajn nisu prihvatljivi, nudimo i mogućnost izbora predefiniranih predložaka čiji nedostatak je neoriginalnost, odnosno postoji vjerovatnost da slično ili isto dizajnirana web stranica već postoji. U vremenima kada mobilni uređaji poput smartphonea i tableta postaju dio svakodnevnice, imati web mjesto koje će na bilo kakvom uređaju pružiti zadovoljavajuće iskustvo surfanja, postoje jako bitno. Kao rješenje nameće se responzivni dizajn – mogućnost web stranice da se svojom strukturom i formom automatski prilagodi veličini i tipu ekrana s kojeg joj dolazi posjetitelj. Da bi web stranice bile dostupne cijelom svijetu, 365 dana u godini, 0-24 sata dnevno, one moraju biti smještene na web poslužitelj. Ta usluga smještaja web stranica je web hosting. Web hosting usluga je smještaja web stranice i svih pratećih, potrebnih elemenata. Web hosting je poput najma poslovnog prostora. Zakup usluge zasnovan je na godišnjoj pretplati. Nudimo uslugu registracije međunarodnih domena (.com, .net, .org, .biz, .info…) kao i domaćih (.hr, .com.hr ili .biz.hr). Domenu na internetu možete usporediti s automobilskim registarskim oznakama. Ako nemate svoju domenu (npr. u obliku imetvrtke.com ili imetvrtke.hr) korisnici će teško zapamtiti adresu Vaše web stranice. Nema smisla ograničavati svoje poslovanje samo za hrvatsko tržište pa ako je web stranica ogledalo poduzeća, mi ćemo se pobrinuti da to ogledalo mogu vidjeti i razumijeti klijenti bilo koje nacionalnosti. Vaše web stranice možemo pripremiti za prezentaciju putem gotovo neograničene količine različitih jezika, na vama je samo da te stranice popunite onda odgavarajućim sadržajem.