KONTAKTIRAJTE NAS :)

 
Osnovni podaci
 

GT GRUPA d.o.o.
Obilaznica 1, 53219 Novalja
OIB: 89742914730

e: info@gtgrupa.hr
www.gtgrupa.hr

m: +385 (0)95 222 1001

Zagrebačka banka
IBAN: HR23 2360 0001 1024 6664 8
Swift kod: ZABAHR2X

Temeljni kapital 20 000,00kn
uplaćen u cijelosti
Tvrtka upisana u Trgovačkom
sudu Rijeka • MBS: 040342904

Član uprave: Toni Galić

Kontakt forma
 

Vaše ime (obavezno)

Vaš email (obavezno)

Predmet

Vaša poruka

 

Uvjeti poslovanja

Cijene:
U slučaju promjene tečaja EUR-a prema kuni za više od 3% tvrtka zadržava pravo na izmjenu cijena bez predhodne najave. Ukoliko je narudžba izvršena i plaćena u cijelosti, cijene se ne mogu naknadno mjenjati prema kupcu.

Narudžbe:
Narudžbe se vrše isključivo pisanim putem email-om. Za sve informacije o proizvodima i uslugama raspitajte se putem telefona ili e-maila.

Plaćanje:
Plaćanje se vrši isključivo virmanski prema dobivenoj ponudi.

Izrada:
Izrada se vrši odmah po evidentiranoj uplati i autorizaciji traženog, te predanom na uvid odgovarajućom dokumentacijom (poslanom na e-mail), što predstavlja aktivaciju narudžbe.

Aktivacija narudžbe:
Narudžba se smatra aktiviranom kada uplata po ponudi bude evidentirana i kada sva potrebna dokumentacija bude predana na uvid. Za žurniju aktivaciju narudžbe možete poslati potvrdu o uplati na info@gtgrupa.hr

Isporuka:
Isporuka se vrši po dogovoru sa naručiteljom osobnim preuzimanjem ili dostavnom službom na trošak naručitelja, osim za narudžbe iznad 2500kn kada je narudžba besplatna.

Reklamacije:
Primamo isključivo pisanim putem u roku od 7 dana nakon primitka proizvoda. Prodavatelj se obvezuje nadoknaditi nastalu štetu novim proizvodom ukoliko se utvrdi da je nedostatak greška proizvodnje, dok u protivnom sva mehanička oštećenja koja su nastala neprimjerenim rukovanjem neće uzeti na razmatranje. Svaka reklamacija će pismenim putem u obliku riješenja biti poslana na adresu podnositelja reklamacije u roku od 7 dana.
Adresa za reklamacije: GT GRUPA d.o.o., Obilaznica 1, 53291 Novalja ili na info@gtgrupa.hr