Dizajn

Kreiranje upečatljivog i prikladnog vizualnog identiteta ključan je korak u izgradnji prepoznatljivog brenda.

Vizualni identitet treba konzistentno odražavati osnovnu ideju vašega poslovanja, neovisno o okruženju i primjeni promotivnih materijala.

Izrada logotipa prvi je i temeljni korak u stvaranju prepoznatljivog vizualnog identiteta. Procesu izrade logotipa pristupa se sistematično jer tek kombinacijom nekoliko grafičkih elemenata (stil, oblik, boja, tipografija) postiže se pravi rezultat.

Koristeći zakonitosti dizajniranja oblikuje se jasan, čitljiv i prepoznatljiv logo.

Usluge GT GRUPE uključuju i grafički dizajn te pripremu materijala za tisak.

Osmišljavamo i dizajniramo promotivne materijale za tisak, prilikom čega vodimo računa o kvalitetnim vizualima koji dosljedno predstavljaju Vaš brend i jasno komuniciraju željene poruke.

Neka od grafičkih rješenja koja stvaramo su posjetnice, memorandumi, kuverte, omotnice, plakati, brošure, letci, katalozi, oslikavanje izloga, reklame itd.

GT GRUPA - mali studio za VELIKE ideje

fotografiranje

Fotografiranje nekretnina se vrši profesionalnom opremom velike rezolucije na lokaciji.
 
Za fotografiranje nekretnina koristimo i objektive s pomičnim lećama specijalizirane za fotografiranje nekretnina koji ispravljaju okomite linije tzv. padajuće zgrade.
 
Posebno ističemo ponudu za fotografiranje hotela, apartmana, soba i sličnih nekretnina za iznajmljivanje gdje već za cijenu nekoliko dana najma dobijete fotografije kojima možete istaknuti svoju ponudu iznad konkurencije u ponudi apartmana.
Uslijed velike ponude apartmana na booking.com korisnici najviše pozornosti pridaju fotografijama smještaja po kojoj procjenjuju ne samo kvalitetu smještaja nego i čistoću, higijenu ali i cjelokupnu profesionalnost i poslovnost iznajmljivača.

Za ponudu fotografiranja apartmana molimo da nam pošaljete upit uz napomenu da je za ponudu fotografiranja soba i apartmana najvažniji broj potrebnih finalnih i obrađenih fotografija što je vezano uz broj i veličinu prostorija za fotografiranje.
Dobre fotografije apartmana investicija koja se vrlo brzo vraća.

Profesionalne fotografije apartmana za iznajmljivanje su investicija koja se vrlo brzo vraća kroz povećani booking, kvalitetnije goste i veće cijene.

Fotografiranje apartmana nudimo za područje Dalmacije i otoka, dok za daljnje destinacije molimo da nam pošaljete upit.
Za fotografiranje nekretnina za prodaju ili iznajmljivanje imamo detaljne upute koje vam šaljemo prije termina fotografiranja kako bi adekvatno pripremili prostor.
Obrada gotovih materijala za web ili tisak, priprema fotografija za postavljanje na booking.com. Posebna obrada je moguća prema dogovoru.
 
Klijenti koji ugovore fotografiranje smještajne jedinice s više apartmana za fotografiranje mogu dobiti i dodatni popust.


Posebna vrsta usluge je fotografiranje stana za prodaju za privatne korisnike gdje je cilj napraviti najbolje fotografije uz što ekonomičniju cijenu.

kuća za odmor

Eksterijer + interijer

Set od minimalno 30 digitalno obrađenih fotografija visoke rezolucije eksterijera i interijera vaše kuće.

+Opcija dron

apartman i stan

Eksterijer + interijer

Set od minimalno 15 digitalno obrađenih fotografija visoke rezolucije eksterijera i interijera vašeg apartmana.

+Opcija dron

velike nekretnine

Eksterijer + interijer

Set od minimalno 50 digitalno obrađenih fotografija visoke rezolucije eksterijera i interijera velikih nekretnina (za 12+ osoba).

+Opcija dron

dron

Eksterijer

Set od minimalno 10 digitalno obrađenih fotografija visoke rezolucije iz zraka. Kuće, zemljišta, pogled na more, plovila, mjerenja visine balkona…

noćno

Eksterijer + interijer

Set od minimalno 10 digitalno obrađenih fotografija visoke rezolucije eksterijera i interijera vaše nekretnine – po noći. Uključuje i fotografije dronom po potrebi.

studio

interijer

Set od minimalno 10 digitalno obrađenih fotografija visoke rezolucije interijera studio apartmana.

pošaljite nam upit

Često postavljena pitanja

Koji je rok izrade vizuala?

Rok varira ovisno o Vašim uputama. Što su upute detaljnije to se prije uspije napraviti željeni vizual.

U kome formatu dobivam pripremu?

Grafičku pripremu dobijete u formatu kojem želite i trebate za daljnu upotrebu.

Da li napaćujete pripremu ako vršite tisak?

Ovisi o kompleksnosti same pripreme. Jednostavne stvari ne naplačujemo.

Koji je rok dostave gotovih fotografija?

Rok za dostavu fotografija je max. 72h od završetka fotografiranja.

Kako se odstavljaju fotografije?

Fotografije se dostavljaju putem nekog od servisa za pohranu i slanje datoteka poput Jumbo maila, WeTransfer,…. Osim toga moguće ih je dobiti i na USB-u ili DVD-u.

Koliko traje fotografiranje?

Fotografiranje tranje ovisno o pripremljenosti nekretnine. Ako ste nekretninu prethodno pripremili za slikanje npr. kuću sa bazenom onda fotografiranje traje cca 1,5h.

Da li je moguće ubaciti bazen, izbrisati nepotrebne stvari, pozeliniti travu...?

Da, sve je moguće. Cijene pojedinih intervencija ovisi o kompleksnosti istih.

Koliko se unaprijed treba rezervirati za fotografiranje?

U toku ljetne sezone potrebno je najaviti se barem tjedan dana unaprijed, kod van sezone 3-4 dana.

Način plaćanja

Usluge dizajna se naplaćuju 100% avansno prema ponudi, dok se fotografiranje naplaćuje 50% avansno + putni troškovi ako je to potrebno. Osim plaćanja gotovinom imamo mogućnost plaćanja i karticama te transakcijski.

 

Cijene su iskazane bez PDV-a.